Tietosuoja ja vastuuvapauslauseke

Tämä sivusto sisältää kumppanuusmarkkinointi eli affiliate-linkkejä. Jos päädyt ostamaan suosittelemamme tuotteen linkin kautta,  saatamme saada ostosta myyntikomission. Tämä ei kuitenkaan lisää tuotteen tai palvelun hintaa millään tavalla eikä siitä aiheudu sinulle mitään lisäkustannuksia.

Suosittelemme sivustolla vain sellaisia tuotteita, jotka ovat terveyttä edistäviä ja eettisesti vastaavat hyviä elintapatottumuksia sekä korkeaa laatua.

 

GDPR JA TIETOSUOJALAUSEKE

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 9.8.2019

Tietosuojakäytäntö / GDPR
Vedenpuhdistaminen.com

REKISTERINPITÄJÄ, REKISTERIN NIMI JA YHTEYSTIEDOT

Vedenpuhdistaminen.com, yhteydenotot sivuillamme olevalta lomakkeelta. Tältä sivulta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Vedenpuhdistaminen.com asiakasrekisterin ylläpitäminen asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Vedenpuhdistaminen.com toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalvelussamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Vedenpuhdistaminen.comin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Vedenpuhdistaminen.com asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Vedenpuhdistaminen.comin käytössä.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee salasanalla suojatulla palvelimella.

GDPR DOKUMENTAATIO JA REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT.

Rekisterinpitäjänä toimii Vedenpuhdistaminen.com. Yhteydenotot tapahtuvat pääsääntöisesti Vedenpuhdistaminen.com sivustolla olevan lomakkeen välityksellä.

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli asiakas ne meille luovuttaa: nimi, sähköposti.

Rekisterinpidon tarkoituksena on kaupankäynnin mahdollistaminen.

Asiakasrekisteri on suojattu tietoteknisin toimenpitein.

EVÄSTEET

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttämäsi laitteen (tietokone/mobiililaite) selaimeen. Näin yritys pystyy tunnistamaan kävijän, joka vierailee sivustolla useasti. Jokainen eväste vanhenee tietyn ajan kuluttua, riippuen sen käyttötarkoituksesta. Kaupallisten sivustojen tapaan, yritys käyttää omilla sivuillaan evästeitä. Käyttämällä yrityksen sivustoja annat suostumuksen evästeiden käyttöön tällä sivustolla kuvatulla tavalla.

Mitä evästeitä yritys käyttää?

Yritys käyttää seuraavia evästeitä:

analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta)
kohdistetut- tai mainosevästeet (Facebook ja Google, mainonnan kustannustehokas käyttö, eivät sisällä henkilötietoja)
Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Sivuston käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Evästeiden poistaminen

Jos haluat poistaa evästeitä selaimesta tai estää niiden käytön, sinulla on siihen täysi oikeus. Sinun kannattaa tutustua selaimesi asetuksiin, koska toimenpiteet ovat aina selainkohtaisia. On kuitenkin tärkeää huomata, että jos päätät toimia näin, se saattaa vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme sujuvamman käytön.