AQVAn toimitusehdot

AQVAn toimittaa tuotteet suoraan omien toimitusehtojensa mukaan 1- 3 päivässä. Vedenpuhdistaminen.com varaa itselleen 1 – 4 päivää tilauksesta.

Mitä toimitustapoja teillä on käytössä?

Toimitamme lähetykset Postin kautta, joko lähimpään noutopisteeseen, pakettiautomaattiin tai kotiosoitteeseesi. Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa tilauksen suoraan AQVAn myymälästä. AQVA tuotteiden toimitustavat tarkemmin täältä.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Tilauksen voi peruuttaa täyttämällä Tilauksen peruutus -lomakkeen täällä. Mikäli tilaus on tilattu postitse, ja tämä on keretty postittaa, emme valitettavasti palauta postikuluja tilauksesta erikseen. 

Epäilen, että tuote on vioittunut toimituksessa, miten toimia?

Mikäli tilaus on vioittunut toimituksessa, otathan meihin viipymättä yhteyttä kuvien kera sähköpostitse myynti@aqva.fi. Vioittuneen tuotteen tilalle toimitetaan uusi vastaava tuote. 

Tuote on loppunut, miten saan tiedon, että se on taas saatavilla?

Mikäli tuote on loppunut varastosta, voit aktivoida kyseisen tuotteen tuotesivulla saldovahdin. Saat sähköpostitse ilmoituksen heti kun tuotetta on saapunut varastoomme ja se on taas tilattavissa.

Vesinäytteet AQVAlle

Vesinäytteen toimitus AQVAlle on aina ilmaista. Vesianalyysiboksissa on valmiina palautustunnus ja muut tarvittavat lähetystiedot. 

Voinko palauttaa ostamani tuotteen?

Kyllä voit. Tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mikäli huomaat käytön jälkeen ongelmia tuotteessa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@aqva.fi

Kuinka kauan palautusoikeus on voimassa?

AQVAn tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Miten palautan tuotteen?

1. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake. Lomake tulee olla täytettynä ennen palautuksen lähettämistä meille takaisin. Mikäli tarvitset uuden palautuslomakkeen, voit tulostaa sen täältä.

2. Mikäli olet saanut viallisen tuotteen, ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme myynti@aqva.fi.

3. Sisällytä pakettiin mukaan täytetty palautuslomake ja pakkaa tuote huolellisesti palautusta varten.

4. Kirjoita paketin päälle saaja, osoite sekä meiltä saamasi Postin palautustunnus.

5. Toimita palautuksesi mihin tahansa postin pisteeseen.

6. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, käsittelemme sen mahdollisimman pian. Rahat palautamme enintään 30 päivän kuluessa.

Tarkemmat palautusehdot löydät täältä.

Onko palautus maksullinen?

Tuotteen palautus meille on ilmaista. Huomioithan kuitenkin, kun palautat tuotteen, hyvitämme vain itse tuotteen hinnan. Hyvityksen jälkeen maksettavaksesi jää siis tuotteen toimitusmaksu. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Tällä hetkellä käytössämme on verkkopankkimaksut