Voimapuoti nimenä viittaa lihasvoimaan💪 ja elinvoimaan, hyvin uniikeilla tuotteilla tosiasiassa. Itse kävin heidän Helsingin kuntosalilla treenamassa 2013 – 2015 ja siellä kivijärkeleen kokoisten miehien seassa oli hyvä meininki ja perheen tuntu, vaikkakin minun liikuttelemat paperipainot oli pääosaan treenajista verrattuna vähän.

Tuolta ajalta muistan SKIP– tuotteet hyllyiltä, rautamalmipalojen kolinan ja hyvän palvelun. Tämä on kuitenkin Voimapuodin yleisesittely, perustana meidän väliselle yhteistyölle. Se perustuu luotettavuuteen, tuotteiden ainutlaatuisuuteen, rehellisyyteen ja kokemukseen. Tuotteiden tulee olla luotettavalta toimijalta, niin että lupaukset pitävät ja lisäksi heiltä saa myös henkilökohtaista avustusta käytännön tuotekäyttöön – veloituksetta.

Voimapuoti ja Harri Kokkonen

Voimapuodin tuotteista monet ovat luontaistuotteita – terveyttä ja elinvoimaa lisääviä. Tuotteista on tuhansia arvosteluja ja niillä on pystytty edesauttamaan parantumista vakavistakin sairauksista. Toki joudumme hiukan neutraloimaan sanomaa tässä, mutta sanotaan vaikka, että hyvin ovat toimineet kun tarve on ollut suurin. Toki löytyy myös kamppailuvarusteita ja treenikuteita!

koodilla vedenpuhdistaminencom -10% ostoksistasi!

Mistä Voimapuoti lähti

Luontaistuote tutkimus Harrilla alkoi vuonna 1987, jolloin tuli ensi kosketus luontaistuotteisiin ja mummon yrttioppeihin. Harrin omaa äitiä kosketti syöpä 90- luvun alussa, joka tempaisi hänet mukaan tutkimaan luontaistuotteita yhä kasvavalla intohimolla. Monet paras laatuisimmista luontaistuotteista tulivat silloin Venäjältä ja Ruotsista kun taas Suomessa asiasta ei tiedetty juuri mitään. Samalla hän alkoi ymmärtämään, että puhtaasti oikeilla ravinteilla, voi menestyä aivan urheilun terävimmällä huipulla.

Koko 90- luvun opiskelin asiaa, sekä urheiluravinteita sekä luontaistuotteita jolloin hokasin laatuluokat, imeytyvyydet yms. monet muut asiat jotka ei vieläkään ole selvillä porukalla Suomessa. Silloin alkoi mun aktivoituminen luontaistuotteisiin ja luonnon lääkintään. Luin lukemattomia tuote tutkimuksia, tilasin tuotteita ja loin hyvät suhteet naapurimaihin. Samoihin aikoihin tein urheilun ja vastus harjoitelu tutkielman, jossa todistan että urheilussa huipulle pääse ilman kiellettyjä lääke-aineita. Samoin paransin äitini syövän, mutta en osannut vielä parantaa immuunjärjestelmää, joka oli syöpähoitojen takia hajonnut.

Harri Kokkonen

Oma urheilu ja treeniura

Alkaen 70- luvulta Harri on urheillut ensin pikajuoksussa ja siitä eteenpäin koko 80- luvun pääasiassa jalkapalloa, maastojuoksua ja yleisurheilua. Vuosikymmenen loppupuolella mukaan tuli vastusharjoittelu eli puntti ja rummut.

Testosteronin vajeen korjaus protokolla palaute:

Nyt olen noin viikon syönyt. Maha ja suolisto voi paremmin. Olen nukkunut paremmin. Aineenvaihdunta on lähtenyt käyntiin ja ruokahalu kasvaa joka päivä. Treeneissä olen huomannut suurimman eron. Perkele et on kovaa ja toimivaa tavaraa! En meinaa pysyä nahoissani. Vi##n hyvä fiilis.

Antti

Puntinnostosta ja lisäravinteiden myyntiin

Aloitin tuolloin ravinteiden kotimyynnin sekä valmennus asiat ja saavutuin kovia voimailutuloksia salilla. Muunmuassa 200kg raja penkissä rikoin 94-95 raw. Olin painoltani 90- luvun alussa vajaa 100kg ja lopussa vajaa 130kg

Harri

SKIPin- tuotteet ja kaupan avaaminen Voimapuodiksi 2000- luvun alussa

2001- alkoi oman kaupan tekeminen ja jo 2002 terveysuutiset haastattelivat Harria lehteen ja nettiin. 2003 alkoi SKIP tuotteiden maahantuonti, ollen jo ollut -97 vuodesta jälleenmyyjä ja 91- vuodesta käyttäjä. Käyntejä SKIPin tehtaille Ruotsiin tuli yli 100 kertaa, siellä hän pääsi myös lisäravinne tuotteiden sisäpiiriin ja tutkimaan alan tiedemiesten tutkimustietoa.

Treenaaminen jatkui 2002 – 2008 ja tuotemerkkejä tuli lisää

2002-2003 painoni oli 145kg noin 10% rasvoilla ja treeni lisäravinteillamme jatkui, samoinhin aikoihin rikoin 300kg rajan penkissa raw – eli raakana. 2005 tuli kaupan laajennus ja useampi muu luontaistuote brändi. Muunmuassa Dabur (fluoriton hammastahna) yms. matkoja Englantiin ja myös Dabur firman Euroopan johtaja kävi Suomessa messuilla ja kouluttamassa ayrveda asioihin.

Harri

Nimi ja ihmisten tuotetietous kasvaa ja kauppa käy sekä treenit luistaa

2008 aukesi toinen sali Haminaan, puntinnosto oli ollut muutenkin kasvussa varsinkin koko 2000- luvun ja se näkyi myös liiketoiminnassa. 2009 alkoi liiketoiminta todella kasvamaan ja uusia valmennettavia tuli paljon. Omakin treeni Harrilla sujui “2009-2010 penkki kunto noin 320 kg raw omapaino noin 175kg” ja koska oma esimerkki on parasta mainosta, monia MM- mitalisteja eri lajeista tuli valmennuspiiriin mukaan.

Colon Detox – yksi Voimapuodin uniikeista tuotteista

Otin Colon Detoxin vakio-ohjelman 6 päivää. Neljännen päivän kohdalla alkoi tehdä tiukkaa, että sain ohjelman vedettyä loppuun asti, mutta kannatti sinnitellä.
Detox-kuurin jälkeinen olotila oli todella mahtava enkä muista, koska edellisen kerran minulla olisi ollut niin hyvä olo.
Turvotus katosi koko kehosta, jopa kasvoista ja oli todella kevyt olo kokonaisvaltaisesti. Vaikutus on kestänyt hyvänä pitkään (yli puoli vuotta) ja seuraavaksi ajattelin ottaa nopean kolmen päivän ohjelman.”

Katja L

Viranomaiset ja yritys kaataa Voimapuoti – mutta valmennettavat menestyivät

2010 -2018 raju jakso viranomais vainoa, verotarkastusta, tekaistuja rikosnimityksia, terveystarkastuksia, tullin ratsioita, yritystä kaataa Voimapuoti

Harri

Tämän vainon taustalla Harri uskoo olevan monen urheilijan valmennus luonnollisin menetelmin (naturaalina) maailman ykkösiksi, sekä myös se että monien henki on hänen mukaansa pelastettu luontaistuotteilla. Myös muita todella positiivisia tuloksia on saatu luontaistuoteilla ja hänen omalla tietotaidolla niiden käytöstä, kokemuksen ja oman asiantuntemuksen syventämisellä. Jostain syystä viranomaiset eivät tykkää, kun ilman ison lääketeollisuuden tuotteita voi menestyä?

Uusia uniikkeja tuotteita tuli ja kasvu jatkui, mutta tuntui että viranomaiset halusivat estää tämän kehityssuunnan toimillaan. Viranomaisten jarrutustekniikka toimikin, liikevaihtoa ei saatu nostettua merkittävästi, koska aika meni monien turhien ongelmien ratkomiseen, mikä oli muusta tekemisestä pois. Yksi viranomaisten keissi päättykin Voimapuodin hyväksi vuonna 2020 ja valtio joutui maksamaan korvauksia kolttosistaan.

Samaan aikaan puhkesi kansainvälisesti paisuteltu flunssa ja sitten pystyttiin taas keskittymään tekemiseen ja tulosta alkoi jälleen tulemaan. Siitä tähän päivään saakka, uudet asiakkaat ovatkin jälleen löytäneet Voimapuodin ainutlaatuiset tuotteet ja päässeet kuulemaan kokemusperäisiä tarinoita ja oppeja Voimapuodin kundeilta (Marko ja Harri). Muista kysellä myös Mustasta Hunajasta ja käytä alennuskoodiamme surutta hyödyksesi!

Voimapuodilta olen saanut vuosien ajan ravinteet ja vinkit treeniin ja yleiseen hyvinvointiin. Vatsaongelmat ovat kadonneet täysin ja unen laatu parantunut huimasti. Ravinteiden käyttöä tulen jatkamaan aina.

Ossi

Erittäin hyvä artikkeli lisäravinteiden laatuluokituksista – asia jossa Voimapuoti kestää kaiken vertailun!

https://voimapuoti.fi/blogs/blogi/lisaravinteiden-laatuerot

Riku – Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla kerran kuukaudessa lähettämämme uutiskirjeen saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen

Samankaltaiset artikkelit