Suomalaista laatusuperfoodia pohjois-Suomalaisella räväkkyydellä

Tuotteiden laatu, tarina ja ystävällisyys loivat yhteistyömme pohjan. Me ehdottomasti suosittelemme Arctic Warriorsin tuotteita, parantamaan immuunipuolustusta ja tukemaan kotimaista Super Foodia, josta tiedät että saat mitä luvataan!

2. idea

Tuotepäällikkömme Katja on kasvanut Narkauksen kylällä suvussa, jossa kasvien ja yrttien käyttö on ollut arkipäivää sukupolvesta toiseen. Katja, jota myös kansanparantajan perilliseksi tituleerataan, on oppinut yrttien käytön salat jo äidin maidossa.

Koska asiasta valittaminen ei asiaa edistä, käärimme hihat ja aloimme hommiin. Laitoimme Lapin superyrtit ja pohjoisen marjat tyylikkäisiin pakkauksiin ja helppokäyttöiseen muotoon ilman mitään lisättyä tai poisjätettyä.

Tämä silläkin uhalla, että pohjoisviiman pieksämä ja keskiyön auringon porottama intensiivinen aromi saattaa olla varsinkin e-koodeihin tottuneelle hiukset pystyyn nostattava!

3. Lopputulos

Arctic Warriors valmistaa kotimaisia käsityönä tehtyjä hyvänmakuisia- ja helposti nautittavia marja- ja yrttituotteita, jotka auttavat jaksamaan arjessa.

Arctic Warriorsin asiakaspalautteissa on mukana myös räväkkyyttä, tässä muutama näyte yli kolmesta tuhannesta palautteesta.

Jestas mikä kokemus

Jestas mikä kokemus oli maistaa eliksiirejä suoraan lusikasta. Ei turhaan varoitella, että voi kampaus mennä uusiksi. Ei missään nimessä pahaa, makumaailma on vain astetta eksoottinen. Hunajaveden joukossa Sinni tuo ihanan tuoksun mukaan. Puhti vei nälkäkiukun yhtenä päivänä hienosti pois. Tykkään!
Miia
Asiakas

Mainio korvike kuusenkerkkä-siirapille

Mainio korvike kuusenkerkkäsiirapille ja täyttä tavaraa ilman sokeria <3 joka aamupuuron kanssa. ? Tämä apteekin täti arvostaa! “Katariina
Katariina
Asiakas

Ensimmäinen tuote ikinä, minkä vaikutuksen huomaa todella nopeasti!

Ensimmäinen tuote ikinä, minkä vaikutuksen huomaa todella nopeasti! Eräänä takkuisena aamuna otin annoksen ”koneeseen”, ja iltapäivällä mietin, että hetkinen, mitä ihmettä tapahtui kun hommat etenivät paremmin kuin ikinä. Useamman vastaavan kokemuksen perusteella nyt piti tilata vielä annospakkaukset reissukeikkojen varalle.”
Marika
Asiakas

Pahaahan tuo on kun prkele

Pahaahan tuo on kun prkele, mutta ettehän te muuta luvanneet. Ei kuitenkaan niin pahaa, että jäisi käyttämättä. Ihana pullo, hyvä tarina tuotteen ympärillä. Tuli nopeasti perille ja ostaminen oli helppoa.”  Mirka
Mirka
Asiakas
Berkey vedenpuhdistin.
Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla uutiskirjeemme saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen