Lähdimme vedellä, nyt terveys kaikkineensa – haluamme herättää!

Oikeaa tietoa vedestämme ei saa kootusti mistään – suomeksi. Tuomme esille veteen liittyviä ongelmia ja ratkaisuvaihtoehtoja. Jaamme tietoa, jotta jokainen voi tehdä tietoisia päätöksiä vedenpuhdistamisen suhteen. Lupaamme aika-ajoin rikkoa sovinnaisuuden rajoja, totuuden nimessä.

Puhdas vesi on oikeutesi, myös Suomessa!

Sisältömme on terveystuotteiden markkinointi tiedolla

Vedestä puhuminen ei herätä intohimoa Suomessa ja meillekään se ei yksistään riitä. Siksi olemme etsineet tuotteita, jotka liittyvät terveyteen ja sen ylläpitoon yhtä paljon. Super ruuat ja lisäravinteet sekä puhtaat aineet ilman myrkyllisiä kemikaaleja. Suomessa super ruokia saa metsästä ja siksi Arctic Warriorsin tuotteet terveysvaikutuksineen.

Riku – Vedenpuhdistaminen.com

Miksi Vedenpuhdistaminen.com on?

Saamamme tieto terveydestä ja sen hoitamisesta on osin virheellistä ja sen ymmärtämiseen tarvitaan laaja-alaista tietoa. Kokoamme sivuille tärkeää ja asiapitoista tietoa vedestä, ravinteista ja myrkyistä – ehkä enemmän niiden välttämisestä. Apuna sisällön osalta on useita vieraskirjoittajia, blogeja, faktoja vedestä ja terve järki.

Otamme myös vinkkejä vastaan aiheista, mistä lukijamme haluaisivat saada tietoa esille, tuote ehdotuksia ja korjausehdotuksia info@vedenpuhdistaminen.com!

Kaivo, josta ämpäri maanalle puhtaaseen luonnonveteen.

Kyseenalaistusta ja ratkaisuja

Jo vuosia olemme perustelleet, että Suomessa vedenlaatu ei ole niin hyvä, kuin meille on kerrottu ja vedenlaadun ottaminen omaan kontrolliin on vain järkevää. Et voi tietää mitä vettä juot, jos et tiedä.

Samalla omissa elämissämme olemme olleet luonnollisten tuotteiden vakikäyttäjiä terveyden ylläpitämiseksi tai flunssien parannuksiksi perheidemme sisällä. Antibiooteilla on kyseenalainen vaikutus, sen tuhotessa myös hyvät bakteerit, joidenka toipumiseksi voit kulua kuukausia aikaa, ehkä ei palaudu ollenkaan. Luonnollisin menetelmin, kehosi ei kärsi, mutta haitalliset bakteerit kyllä. Kaikki teho tulee omaa kehosi puolustusjärjestelmää tukemalla ja ravitsemalla oikein.

Olemme perheenä itse kiinnittäneet huomiota sekä juomaveteemme ja ravintoon yli kymmenen vuoden ajan. Ennen sitä väsymys ja voimatasot olivat heikot ja “sairaana” monta kertaa vuodessa. Traumaattinen kokemus omien pieninä keskosina syntyneiden lasten syntymä, sai ahaa elämyksen aikaiseksi ja aloimme katsoa lähes kaikkia ravintoasioita eri silmin.

Vesi, ravinnon laatu ja ymmärrys niistä ovat terveen elämän ytimessä. Puhdas vesi auttaa ihmistä pysymään terveenä ja elinvoimaisena. Se puhdistaa kehoa ja sitä kautta mieltä, jolloin elämä on oletettavasti helpompaa. Puhdas ravinto ja tarvittavat lisäravinteet antavat keholle tarvittavat työkalut korjata ja vahvistaa itseään niin, että sairaudet pysyvät poissa.

Sivuilla esitetään argumentteja, joihin olemme itse törmänneet tutkimuksissamme ja osa eroaa valtavirtaisesta tiedosta runsaastikin, mutta ei ilman perusteluja.

Pyrimme käyttämään lähteinä virallisia tahoja niin paljon kuin mahdollista ja omaa ajatustemme yhdistelyä lisäksi. Artikkelien määrä kasvaa ja niissä pyritään huomioimaan kaikki, mitä veden tai ravinteiden osalta tässä hetkessä tulee huomioida.

Myymme vain tuotteita, joita itsekin käytämme tai käyttäisimme. Edustamiemme yrityksien etiikka, laatu, palvelutaso ja hinnat tulee olla vedenpuhdistaminen.comin “laatusertifikaatti” statuksen saaneita.

jatkuu alla.

Tiedä mitä juot ja miksi!

Näkökulmaa puhtaaseen veteen voi etsiä julkisilta tahoilta tai itse tutkimalla. Kumpikin on tärkeitä keinoja, mutta itse riippumattomasti tutkiessa, tulet siihen tulokseen, että jotain kannattaa tehdä. Sivuillamme olevat kirjoitukset saattavat havahduttaa, ja havahtuminen ei välttämättä ole mukavaa.

Vesi on yksi tärkeimmistä asioista terveyden ylläpitämiseksi, mutta ei ainoa.
Puhdas ruoka ja vesi, lepo sekä kuntoilu.

Lopuksi

Jos luonnollista puhdasta vettä ja laadukasta ravintoa olisi kaikille saatavilla, ei näille sivuille olisi tarvetta. Mutta koska näin ei ole ja ihmiset enenevissä määrin haluavat tietää miten ja mistä tietoa voi saada, täytämme osaltamme sitä tarvetta ja tarjoamme ratkaisuja tietysti.

Ole valmis tutkimaan ja olet valmis oppimaan“. Kiitos kun tulit etsimään tietoa ja ratkaisuja.

Vedenpuhdistaminen.com

Berkey vedenpuhdistin.
Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla uutiskirjeemme saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen