Tietoa meistä – haluamme herättää!

Oikeaa tietoa vedestämme ei saa kootusti mistään – suomeksi. Tuomme esille veteen liittyviä ongelmia ja ratkaisuvaihtoehtoja. Jaamme tietoa, jotta jokainen voi tehdä tietoisia päätöksiä vedenpuhdistamisen suhteen. Lupaamme aika-ajoin rikkoa sovinnaisuuden rajoja, totuuden nimessä.

Puhdas vesi on oikeutesi, myös Suomessa!

Riku – Vedenpuhdistaminen.com

Miksi Vedenpuhdistaminen.com on?

Saamamme tieto vedestä on osin virheellistä ja sen ymmärtämiseen tarvitaan laaja-alaista tietoa. Kokoamme sivuille tärkeää ja asiapitoista tietoa vedestä. Apuna sisällön osalta on useita vieraskirjoittajia, blogeja, faktoja vedestä ja terve järki.

Otamme myös vinkkejä vastaan aiheista, mistä lukijamme haluaisivat saada tietoa esille, tuote ehdotuksia ja korjausehdotuksia info@vedenpuhdistaminen.com!

Kaivo, josta ämpäri maanalle puhtaaseen luonnonveteen.

Kyseenalaistusta ja ratkaisuja

Väitän, että Suomessa vedenlaatu ei ole niin hyvä, kuin meille on kerrottu ja vedenlaadun ottaminen omaan kontrolliin on vain järkevää. Et voi tietää mitä vettä juot, jos et tiedä.

JA

Entä jos juomavettä ei olekaan saatavilla? On tärkeää tietää, mitä silloin pitää tehdä ja miksi. Varautuminen on tässä avainasemassa. Itse ajattelemme vesihuoltoa monilta näkökannalta ja huomioimme myös nykyajan kehitys-suunnan menevän kohti suurempaa epävarmuutta vesihuollossa.

Olen kiinnittänyt huomiota omaan juomaveteemme vajaan kymmenen vuoden ajan. Omien pieninä keskosina syntyneiden lasten syntymän jälkeen, aloin katsoa lähes kaikkia asioita eri silmin. Kun perehdyin asiaan, aloin ymmärtää myös vedenlaatuun liittyviä asioita – ongelmia siinä.

Vesi on “elämän ytimessä” ja sen tulisi olla niin puhdasta kuin mahdollista. Puhdas vesi auttaa ihmistä pysymään terveenä ja elinvoimaisena. Se puhdistaa kehoa ja sitä kautta mieltä, jolloin elämä on oletettavasti helpompaa. Tämä on faktaa – tosi puhetta.

Sivuilla esitetään argumentteja, joihin olemme itse törmänneet tutkimuksissamme ja osa eroaa valtavirtaisesta tiedosta runsaastikin, mutta ei ilman perusteluja.

Pyrimme käyttämään lähteinä virallisia tahoja niin paljon kuin mahdollista ja omaa ajatustemme yhdistelyä lisäksi. Artikkelien määrä kasvaa viikoittain ja niissä pyritään huomioimaan kaikki, mitä veden osalta tässä hetkessä tulee huomioida.

Myymme vain tuotteita, joita itsekin käytämme tai käyttäisimme. Edustamiemme yrityksien etiikka, laatu, palvelutaso ja hinnat tulee olla vedenpuhdistaminen.comin “laatusertifikaatti” statuksen saaneita.

jatkuu alla.

Tiedä mitä juot ja miksi!

Näkökulmaa puhtaaseen veteen voi etsiä julkisilta tahoilta tai itse tutkimalla. Kumpikin on tärkeitä keinoja, mutta itse riippumattomasti tutkiessa, tulet siihen tulokseen, että jotain kannattaa tehdä. Sivuillamme olevat kirjoitukset saattavat havahduttaa, ja havahtuminen ei välttämättä ole mukavaa.

Vesi on yksi tärkeimmistä asioista terveyden ylläpitämiseksi, mutta ei ainoa.
Puhdas ruoka ja vesi, lepo sekä kuntoilu.

Veden lisäksi panostamme laadukkaaseen ravintoon omien perheidemme elämässä. Siksi sivuamme myös ravintoa, joissain artikkeleissa.

Lopuksi

Jos luonnollista puhdasta vettä olisi kaikille saatavilla, ei näille sivuille olisi tarvetta, mutta nyt putkistoissa olevat epäpuhtaudet, veteen lisätyt kemikaalit ja kaivoveteen liuenneet epäpuhtaudet ovat arkipäivää. Täten kysymykseksi muodostuu, takaammeko perheillemme varmasti parhaan mahdollisen juomaveden?

Kuhunkin janottavaan tilanteeseen löytyy oikea ratkaisu ja niitä tuodaan perusteluin esille. Mökille, matkoille, kotiin tai ulkomeren saaristoon. Preppaus eli varautuminen kuuluu tähän myös.

Ja vielä erot termeissä

Mitä eroa on vedenpuhdistamisella ja vedensuodattamisella? Ne ovat eri laadullisia määreitä. Vedenpuhdistaminen on päämäärä, vaikka suodattaminenkin on jo hyödyllistä.

Ole valmis tutkimaan ja olet valmis oppimaan“. Kiitos kun tulit etsimään tietoa ja ratkaisuja.

Vedenpuhdistaminen.com

Verkkokauppa

Olemme poimineet näille sivuille erinomaisia tuotteita erilaisiin tilanteisiin, tarpeisiin ja budjetteihin, ja pystymme auttamaan oikean tuotteen valinnassa.

Aqva Saimaa käänteisosmoosipaketti juomaveden ja käyttöveden puhdistamiseen.

AQVA SAIMAA

Käänteisosmoosipaketti juoma- ja käyttöveden puhdistamiseen kaivo- tai järvivedestä.

Aqva Saimaa käänteisosmoosipaketti juomaveden ja käyttöveden puhdistamiseen.

AQVA SAIMAA

Käänteisosmoosipaketti juoma- ja käyttöveden puhdistamiseen merivedestä.

Laadukas vedensuodatin kunnallisvedelle.

AQVA myULTRA

Allaskaappiin asennettava kompakti ja laadukas vedensuodatin omalla hanalla.

Berkey vedenpuhdistin.

Berkey vedenpuhdistin

Kannettava vedenpuhdistin, joka toimii ilman sähköä ja puhdistaa tehokkaasti myös järvi- ja jokiveden.