HYVINVOINTIA JA TERVEYTTÄ JOKAPÄIVÄISEEN ELÄMÄÄN.” – Voimapuoti

hyvinvointituotteita

Ravintolisiä, urheiluvälineitä, luonnontuotteita ja erikoismineraaleja.

Voimapuoti toimii myös useiden merkkien maahantuojana, kuten Gorilla Wear, Wibronic ja Skip. Voimapuodilla on fyysinen myymälä Kymenlaaksossa. Sivustolla on tuotekokoelmat, blogikirjoitukset, suosittelut, tuotearvostelut ja galleria tuotteitaan käyttävistä urheilijoista.

Voimapuodin tavoitteena on tarjota korkealaatuisia ja puhtaita tuotteita, jotka tukevat jokapäiväistä terveyttä ja suorituskykyä.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Voimapuodilta olen saanut vuosien ajan ravinteet ja vinkit treeniin ja yleiseen hyvinvointiin. Vatsaongelmat ovat kadonneet täysin ja unen laatu parantunut huimasti. Ravinteiden käyttöä tulen jatkamaan aina.
Ossi
SUOMI

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Otin Colon Detoxin vakio-ohjelman 6 päivää. Neljännen päivän kohdalla alkoi tehdä tiukkaa, että sain ohjelman vedettyä loppuun asti, mutta kannatti sinnitellä. Detox-kuurin jälkeinen olotila oli todella mahtava enkä muista, koska edellisen kerran minulla olisi ollut niin hyvä olo. Turvotus katosi koko kehosta, jopa kasvoista ja oli todella kevyt olo kokonaisvaltaisesti. Vaikutus on kestänyt pitkään (yli puoli vuotta) ja seuraavaksi ajattelin ottaa nopean kolmen päivän ohjelman.
Katja
SUOMI

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Nyt olen lisäravinteita noin viikon syönyt. Maha ja suolisto voi paremmin. Olen nukkunut paremmin. Aineenvaihdunta on lähtenyt käyntiin ja ruokahalu kasvaa joka päivä. Treeneissä olen huomannut suurimman eron. Perkele et on kovaa ja toimivaa tavaraa! En meinaa pysyä nahoissani. Vi##n hyvä fiilis.
Antti
SUOMI
Berkey vedenpuhdistin.
Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla uutiskirjeemme saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen