Berkey suihkusuodatin

85,00 

Nopea toimitus!

  • Oikein-merkki Turvalliset maksutavat
  • Oikein-merkki 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus

Kuvaus

  • Tehokas sekä kuumalle että kylmälle vedelle
  • Vähentää klooria
  • Vähentää kemikaalien imeytymistä ja höyryn hengittämistä
  • Vähentää hiusten ja ihon vaurioita
  • Poistaa hajuja

Berkey suihkusuodatin antaa sinulle hyödyn suihkussa käymisestä puhtaassa suodatetussa vedessä ilman klooratun veden haitallisia vaikutuksia. Ruuvaa suihkusuodatin seinästä tulevan suihkuputken ja olemassa olevan suihkupään väliin tai hanan ja suihkuletkun väliin, niin olet valmis.

Berkey suihkusuodatin kestää jopa 113 400 litraa tai yhden vuoden, riippuen kumpi tulee ensin.

 

Kuinka Berkey-suihkusuodatin toimii

Patentoitua erittäin puhdasta kalsiumin, kuparin ja sinkin seosta käyttävä Berkey-suihkusuodatin toimii samalla periaatteella kuin auton katalysaattori. Suihkusuodatuksessa vapaa kloori muuttuu vaarattomaksi kloridiksi. Tämän kemiallisen reaktion tieteellinen nimi tunnetaan nimellä “pelkistys-hapetus”, jota kutsutaan yleisesti nimellä Redox. Yksinkertaisesti sanottuna Redox-reaktion aikana elektroneja siirtyy molekyylien välillä, jolloin syntyy uusia elementtejä.

Esimerkiksi kun vapaa kloori joutuu kosketuksiin suodatusaineen kanssa, se muuttuu hyvänlaatuiseksi, vesiliukoiseksi kloridiksi. Tämä reaktio muuttaa vapaan kloorin suuremmaksi kloridielementiksi, joka on liian suuri haihtumaan tai imeytymään ihoon. Se kuljetetaan sitten vaarattomasti vesijohdon läpi.

Veden suodatuksen etujen lisäksi on kosmeettisia etuja. Kloorialtistuksen oireita ovat kuiva ja/tai hilseilevä iho, kuivat hauraat hiukset ja punaiset ärtyneet silmät. Suihkuveden suodattaminen vähentää näitä oireita!

Berkey-suihkusuodattimessa käytetyt materiaalit ovat erittäin puhtaita kupari-sinkkikoostumuksia, joita käytetään käsittelysovelluksissa raskasmetallien, rikkivedyn, mikro-organismien ja kalkkikiven vähentämiseen. Redox-väliaineen läpi suodatettu vesi säätelee mikro-organismien kasvua. Erittäin puhtaat kupari-sinkki-pelkistysmateriaalit poistavat jatkuvasti 99 % vapaasta kloorista pelkistämällä sähkökemiallisesti liuenneen kloorikaasun vesiliukoisiksi kloridi-ioneiksi.

Käyttöhuomio:

Jos mahdollista, älä käytä Berkey-suihkusuodatinta sulkuventtiilillä. Jos sulkuventtiili on ehdottoman välttämätön, varmista, että se on asennettu linjaan Berkey-suihkusuodattimen yläpuolelle ja eteen. Sulkuventtiilin käyttö Berkey-suihkusuodattimen jälkeen voi johtaa liialliseen paineen muodostumiseen Berkey-suihkusuodattimen sisällä, mikä voi vaurioittaa suodatinta ja mitätöidä takuun. Jos haluat lisätietoja sulkuventtiilin oikeasta asennuksesta, ota yhteyttä Berkey-jälleenmyyjääsi tai napsauta tätä saadaksesi lisätietoja. Älä käytä suihkupäitä, joiden virtausnopeus on yli 9,4 litraa minuutissa. Tämä heikentää Berkey-suihkusuodattimen tehoa.

Lisätietoa Berkey suihkusuodattimen käytöstä löydät täältä!

Berkey vedenpuhdistin.
Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla uutiskirjeemme saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen

Saatat myös pitää...