Tämä viesti tulee Vedenpuhdistaminen.com ytimestä, kannattaa lukea.

Uudet sivumme ovat avautuneet!

Kauppamme on tehty, koska tärkeitä ja tarpeelisia tuotteita pitää saada ihmisille ja kivijalkakauppojen aika on poistumassa.

Maailman tilanne on yleisen ja meidän näkemyksemme mukaan muuttunut radikaalisti ja siksi halusimme saada infoa tuotteista sinulle mahdollisimman nopeasti – toivomme että tämä sivusto auttaa sinua varautumaan. Varautumaan jo ensi vuodenkin varalle niin että, sinulla on AINA puhdasta vettä saatavilla. Hintainflaatio näyttää myös väistämättä etenevän, joten etukäteen on kustannus tehokkaampaa varautua.

Berkey

…on kannettavien/painovoimaisten vedenpuhdistimien kingi. Markkinoimme Berkey tuotteita yhteistyökumppanimme puolesta. Berkey kauppa on Hollannissa ja yhteistyö Euroopan suurimman maanosatuojan kanssa on luotettavaa, mutta ostajalle se tarkoittaa, että kauppa on englanninkielinen. Ei hätää! Jos tässä on kysyttävää tai apuja, annamme mielellämme. Kauttamme on myyty satoja laitteita, eikä moitteita ole korviimme kantautunut.

Toinen asia Berkeyn osalta on, että kauppa on satunnaisesti kiinni, mutta asiasta ilmoitetaan viimeistään heidän sivuilla ja milloin taas on auki. Syitä on monia, joista eniten ostajaan vaikuttavat seikat ovat tuotteiden toimitusvaikeudet Eurooppaan sekä tuote puutteet. Nämä johtuu lähes ainoastaan kaikesta geopoliittisesta liikehdinnästä mitä maailmalla nyt on, joka vaikuttaa – tulleihin, osien saamiseen, (jopa valmistajalla itsellään), suureen kysyntään sekä rahtikuljetuksiin.

Eli jos haluat Berkeyn tai varaosia siihen, kuten fluori/arsenikki suodattimia, osta kun kaupassa niitä on ja tarvittaessa osta varastoonkin. Tuotevalikoima aiemmasta syystä johtuen vaihtelee, joten vaatii tarkastelua aika-ajoin nähdä mitä on kaupan. Emme ota varauksia vastaan.

Toimitusajat ovat olleet poikkeusaikoinakin viikon sisällä, tästä ei voi silti kukaan jatkossa mennä takuuseen, mutta saat seurantakoodin ostaessasi kaupasta, eli tiedät missä ostamasi tuotteet kulkevat. Luotettavuus on ollut toistaiseksi ensiluokkaista. Berkeytä ei yleensä myydä alennuksella, mutta nyt -5% FIN05 koodilla on tarjolla – merkitse koodi coupon kohtaan kassalla.

Hyvää alku syksyä ja

…Kiitos kun tulit sivuillemme! Muista jos kysyttävää ole yhteydessä sähköpostilla ja liity Telegram- kanavallemme https://t.me/h2ovedenpuhdistaminen , jonne laitamme tietoa laajemminkin kuin vedestä.

Ystävällisin terveisin,

Vedenpuhdistaminen.com tiimi

Berkey vedenpuhdistin.
Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla uutiskirjeemme saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen

Samankaltaiset artikkelit