Inflaatio syö Suomea ja Eurooppaa -Koko maailmaa – hinnat vs varautuminen

Emme ole taloustietäjiä emmekä riippumaton osapuoli. Myymme ihmisille asioita mistä saattaa HYVINKIN olla pulaa, ihan lähitulevaisuudessa. Sanani mitä sanon, ovat punnittuja. Mennään sitten asiaan, sisältää kertausta muista artikkeleista.

Sähkö, elintarvikkeet, noh about kaikki on ennätyshinnoissaan ja tämä tulee jatkumaan. Poliittisilla päätöksillä EU ja mukana Suomi, ovat ajaneet meidät todella tiukkaan rakoon. Kyllä poliittisilla päätöksillä – syyllinen ei ole vain Venäjä. Bensiinin hinta nousi jo ennen sotaa ja puutokset ovat olleet meidänkin Berkey tuotteissa vuoden 2020 alusta lähtien ja ajoittain on myyty “ei oota”.

Berkey on hyvä vertailu tuote siksi, että se on kansainvälinen brändi – ehkä maailman arvostetuin markkinaraossaan. Tuotteiden hinnat ovat vuoden 2020 alusta nousseet noin 50%! Ja hinnan korotuspaineet jatkuvat. Samalla sivulauseessa yritän sanoa, Berkey tai ZeroWater laitteet ovat puutostilanteessa arvoiltaan “kultaa”. Koska huomioitavaa on, että vedenpuhdistamot ja vesijohtoverkot toimivat myös sähköverkon avulla.

Tämä artikkeli on tarkoitettu niille, jotka osaavat jo varautua ja haluavat ymmärtää lisää. Tämä ei ole poliittinen sivusto, mutta tarkasti poliittista ilmapiiriä seuraamme kyllä ja markkinoimme juuri vedenpuhdistimia ja suodattimia tästä syystä. Lisäksi – Vesi, tulee se hanasta tai järvestä tai pullosta, pitää lähes aina sisällään epäpuhtauksia – näiltä sivuilta löydät artikkeleita mm. muoveista ja mitä karsinogeenisiakin aineita juomavedestämme löytyy.

Hintoihin ja saatavuuteen vaikuttavat tekijät ovat:

  • kohonneet materiaali,- ja tuotantokustannukset
  • kallistunut rahti
  • kysynnän kasvu – epävarmuus ja vesiongelman laajempi tiedostaminen
  • poliittiset epävarmuustekijät ja sanktiot eri maille
  • inflaatio
  • tullihinnat

Kiitos lukemisesta ja kehoitus varautumiseen ennen hintojen nousua entisestään ja terveyden puolesta!

Vedenpuhdistaminen.com

Berkey vedenpuhdistin.
Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla uutiskirjeemme saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen

Samankaltaiset artikkelit