Vedenpuhdistinta valittaessa tiedätkö, mikä on käyttötarkoitukseesi sopivin?

Jos liikut paljon ja tarvitset puhdasta vettä mukaasi, onko sen kantaminen puhdistettuna mahdollista vai pitäisikö olla mukaan otettava puhdistin? Tai vietät paljon ajastasi yhdessä paikassa ja haluat helpoimman mahdollisen tavan saada varmasti puhdasta vettä? Tai pahin skenaario, että vedenjakelu katkeaa pitkäksi aikaa… Tässä artikkelissa osoitetaan selkeämmin mikä varsinainen tuote voisi sopia tarpeeseesi – tuote esittelyä.

Olen kesämökkeilijä

Käyn mökillä kesällä ja tarvitsen vain juomavettä. Tämä asia on ratkaistavissa helposti joko liikutettavalla Berkey-vedenpuhdistimella tai ZeroWater-vedensuodattimella.

Mikäli mökkisi lähellä on peltoalueita, on mahdollista, että veteesi pääsee mm. glyfosaatteja. Meidän kehotuksemme on ottaa tämä vahvasti huomioon. Sekä käänteisosmoosi laitteet, että Berkey poistavat ongelman.

Suomalaiset rakastavat mökkeilyä.

Tykkään matkustella ja liikkua

Berkeyt on helposti mukaan otettavia ja osat menevät sisäkkäin kuljetettaessa, jolloin myös tilaa säästyy. Asennus on helppo ja et tarvitse työkaluja. Jos liikut yksin, Travel malli riittää, mutta perheen kanssa isommat mallit Big tai Royal ovat käytännöllisemmät. Matkustaessa helppous ja tavaratilanpuute ovat avainasemassa. Myös pienempi suodatinkannu voi olla riittävä, joskaan ei täydellinen puhdistaja.

Joissain maissa veteen lisätään fluoria, joka on hermomyrkky ja esimerkiksi rotanmyrkyn ainesosa. Se on onko fluorista terveysvaikutuksia tämän yli jää kunkin oman tutkimuksen varaan. Ratkaisuksi fluori,-arsenikkisuodattimet.

matkailu on suomalaisille tärkeää, mutta vedenlaatu huolettaa.
Matkailu on monille elämäntapa.

Kaupungissa, mutta en luota hanaveteen

Sekä Berkey että ZeroWater tarjoavat tähän ratkaisuja. Jos haluat suodattaa vettä puhtaammaksi riittää ZeroWater pöytäkannukin, mutta todella puhtaaseen veteen tarvitset Berkeyn ja mahdollisesti lisäosiksi fluori-/arsenikki suodattimet.

kaupungeissa vedenlaadun vaihtelut voivat olla suuriakin.

Preppaus eli varautuminen

Preppauksen perusajatuksena on, että mahdollisimman moni normaalista poikkeava tilanne on etukäteen mietitty. ZeroWater ja Berkey ovat tässä tasavahvoja, mutta eri ominaisuuksilla.

Käytännössä jos olet veden äärellä pysyvämmin, ZeroWaterin ratkaisut ovat helppoja, luotettavia ja vaivattomia. Jos liikut eri paikkojen välillä runsaasti ja et kiinteästi missään, Berkey tarjoaa ketterämmän ratkaisun, mutta vain makealle vedelle. Kaikissa tapauksissa ja valinnoissasi, muista että varaosia, kuten suodattimia on hyvä olla aina varastossa.

Kustannukset

Aiheen osalta on kiinnitettävä huomiota hankintakuluihin, käyttökuluihin ja käyttötarpeeseen. Pitkällä aikavälillä mitattuna Berkeyn tuotteet tulevat edullisemmiksi kuin mikään muu tiedossamme oleva ratkaisu vedenpuhdistamiseen, koska Black Berkey suodatinpatruunoiden käyttöikä oikeinhoidettuna on jopa yli 10 vuotta. Jos tarvitset myös fluori/arsenikkisuodattimet, joiden vaihtoväli on 1. vuosi tilanne vähän muuttuu.

ZeroWaterin valikoimasta löytyy laajalla kattauksella tuotteita hyvinkin edullisesti. Pöytäsuodattimet ovat edullisia hankkia, mutta eivät ole puhdistimia sanan tarkoituksenmukaisessa merkityksessä ja suodattimia tulee myös vaihtaa säännöllisesti, joka maksaa.

ZeroWater vedensuodattimista kaikkiin tulee tehdä vuosittain jonkun suodatusjärjestelmäosan vaihto – normaalissa käytössä. Mikä on erinomaista taas, että osia saa helposti ja vaivattomasti ja myös tarjouksia voi kytätä sekä ostaa vaikka varastoon kun hyvä tarjous osuu kohdalle. Oma tarpeesi määrittää kuinka ison ja tehokkaan laitteiston tarvitset. Jos haluat myös suihkuveden puhdistettua tai laitteen tulisi puhdistaa yhteisölle vettä, löytyy Berkeyltä erinomainen vaihtoehto.

Asennukset, lisä-/varaosat, takuu

Molemmat järjestelmät mitä suosittelemme, ovat sanalla sanoen helppoja. Kummankin käyttöönottoon, huoltoon ja käyttöön on runsaasti lisätietoja sivuillamme Vedenpuhdistaminen.com ja muutenkin helposti saatavilla. Lisäosia saa pääsääntöisesti 1 – 7 päivän sisään tilauksesta. Molemmilla on myös laatutuottajien mukaisesti takuut tuotteisiinsa, mutta näihin voi tutustua tarkemmin kummankin omille tuotteille kohdistetuilla sivuillamme.

Mikä on paras?

Kysymys on tarkoituksella asetettu niin, ettemme edes voi vastata siihen. Molemmat ovat alansa huippuja ja pitkän historian omaavia laatumerkkejä. Emme pyri sanomaan, etteikö maailmassa olisi muitakin laadukkaista brändejä, mutta kaikista merkeistä mihin olemme törmänneet nämä yhdessä täyttävät kaikki raksit parhaasta, riippuen käyttötarkoituksesta.

laatu, mikä on paras ratkaisu vedenpuhdistamiseen.

Tämä artikkeli on ensikäteen otettavaa tietoa ja suosittelemme syventymään tuotteisiin kunnolla sivuillamme Vedenpuhdistaminen.com, jotta varmasti tiedät mitä tarvitset. Investointi voi alkuun olla iso ja siksikin me tarjoamme niin paljon laadukasta tietoa eri parametrein kuin mahdollista. Jos epäilet tarvitsetko edes vedenpuhdistusta, lue lisää artikkeleita sivuiltamme. Puhdasta vettä ei tänä päivänä voi enää ottaa itsestäänselvyytenä.

Vedenpuhdistaminen.com – kysy jos tarvitset lisätietoja mistä vaan sivuillamme mainitusta asiasta tai tuotteesta, vastaamme mahdollisimman pian!

Berkey vedenpuhdistin.
Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla uutiskirjeemme saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen

Samankaltaiset artikkelit