Berkey puhdistin mukana reissussa ja luotto veteemme on kova!

Vesi hanasta ei ole puhdasta

Meidän perhe on matkalla Meksikossa ja sen vesi testataan käytännössä. Mukana matkalla on Berkey, jonka läpi kaikki sisäisesti nautittava vesi menee, sekä ruoanvalmistusvesi ja juomavesi. Nämä videot on kuvattu ex-tempore kännykkäkameralla eikä käsikirjoitettuja lainkaan.

Hyvin puhdistaa ja vatsat pysyneet kunnossa

Käytännössä vesi oli harmaata ja kirkastui jälkeenpäin selvästi. Paikalliset käyttävät vettä suihkussa ja tiskaukseen kun taas juomavesi toimitetaan isoissa juomakanisteri/pulloissa. Ongelmana tuossa on se, että ilmeisesti tuo pullovesi on käänteisosmonoitua ja en tiedä lisätäänkö sinne mineraalit takaisin (kalsium ja magnesium). Jos ei lisätä, on vesi pitkällä käytöllä jopa haitallista. Mikä on käänteisosmoosi ja miten se toimii

Lisäosat ja niiden tarve

Meillä Berkeyssä lisäosina valkoiset fluori-/arsenikkisuodattimet, mutta ilman niitäkin pärjää jos näitä aineita ei vedessä ole. Perus Black Berkey suodattimet vakiona poistavat haitalliset eliöt ja puhdistavat veden. Lisäksi käytämme alasäiliössä, johon puhdasvesi säilöytyy hopeakolikoita. Hopean käyttö vedenpuhdistuksessa.

Luotto vedenlaatuun on kova

Kun puhdistus on tehty, nautimme vettä ihan normaalisti. Luotamme veteemme, eikä mitään ongelmia ole ilmaantunut. Berkey vedenpuhdistimia voit tutkia lisää täältä ja tukimustuloksia täältä. Meillä Royal Berkey malli käytössä, joka on juuri ja juuri käsimatkatavara kokoa, jos liikkuu paljon eri paikkojen välillä tai pienempi porukka ehkä pienemmälläkin pärjää eli Big tai Travel malleilla.

Riku

Vedenpuhdistaminen.com

, , , ,
Berkey vedenpuhdistin.
Vedenpuhdistaminen.com

Tilaamalla uutiskirjeemme saat alennuskoodien ja ajankohtaisen tiedon lisäksi e-kirjan MIESVOIMAA! Opas testosteronitason parantamiseen

Samankaltaiset artikkelit